Als je probeert om een manier te vinden om jouw slecht geïnstalleerde ramen veilig te vergrendelen, kun je het Mirage verborgen meerpuntsvergrendelingssysteem overwegen. Dit systeem is in veel opzichten uniek en het kan door de vindingrijkheid van het ontwerp je echt helpen om je huis veilig te houden. Hier zullen we verschillende dingen bespreken, die je misschien nog niet over het systeem weet, zodat je kunt bekijken of dit iets voor je is.

Geen doorn in het oog zoals de meeste sloten

Als je naar veel sloten kijkt, die zijn bedoeld om je ramen te beveiligen, zien ze eruit alsof ze in een sciencefiction-stripboek thuishoren. Het Mirage verborgen meerpuntssluitingssysteem onderscheidt zich van deze ouderwetse sloten doordat het echt bijna onzichtbaar is. Door het strakke design zal het voor je vrienden en gasten niet duidelijk zijn dat je zo’n oerdegelijk vergrendelsysteem hebt.

Dit kan een goede zaak zijn omdat je misschien niet wilt dat het duidelijk is dat je zoveel tijd en aandacht hebt besteed aan het vergrendelen van je ramen. Bovendien ziet het kleine stukje van het slot, dat je kunt zien, er strak en mooi uit zonder omvangrijk of verroest te lijken. Het meerpuntsvergrendelingssysteem vergrendelt met één sleutelbeweging de deur op vijf verschillende punten in het kozijn, waardoor elk paneel van het deurblad wordt vastgezet en de veiligheid en de afdichting van de deur worden verbeterd.

Zal niet zo snel aantasten als de meeste sloten

Het unieke slot heeft vele ingebouwde beschermingslagen. Het is meer dan drie keer beter dan de meeste verzinkte afwerkingen, die in de doorsnee raamsloten zitten, die je al eerder hebt gezien. Wanneer je het Mirage verborgen meerpuntsvergrendelingssysteem gebruikt, kun je er een breed scala aan commerciële en industriële reinigingsoplossingen voor gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over corrosie. Dit betekent dat het een veel langere tijd effectief zal zijn dan veel andere vergrendelsystemen en het blijft er ook nog eens mooi uitzien.

Ongelooflijk veilig om te gebruiken

Het Mirage verborgen meerpuntsvergrendelingssysteem is een zeer veilige manier om je huis te beveiligen. Als je ramen hebt, die zonder de grootst mogelijke aandacht voor detail zijn geplaatst, dan kan het moeilijk zijn om normale sloten te vinden die ze veilig gesloten kunnen houden. Dit is de reden waarom u dit specifieke systeem misschien wilt gebruiken, omdat het ze veilig kan houden met veel sloten die allemaal vanaf een centrale locatie worden bediend. Het meerpuntsvergrendelingssysteem verbetert niet alleen de inbraakbeveiliging, maar zorgt ook voor een betrouwbaar afsluiten van de deur, waardoor er minder energie en warmte verloren gaat.

Heeft u hulp nodig bij het vervangen of het repareren van uw sloten? Neem contact met ons op voor een 24 uurs Slotenmaker uit Papendrecht.