aankoopmakelaar-middelburg

 

Wilt u zich bij de aankoop van een huis in Middelburg laten begeleiden door een aankoopmakelaar? Dat kan in de stad bij zo’n 4 tussenpersonen. Deze aankoopmakelaars kennen de Middelburgse huizenmarkt. Dat heeft zo zijn voordelen. De tussenpersoon kijkt met u mee tijdens de bezichtiging, onderhandelt over de vraagprijs en helpt met het contract. Een aankoopmakelaar vraagt courtage, ook wel bemiddelingskosten genoemd. Dit is meestal een vast percentage van de verkoopprijs, maar niet altijd. Vraag daarom altijd een offerte op bij de aankoopmakelaar en maak bij het in zee gaan met een tussenpersoon duidelijke afspraken.

Wonen in Middelburg

Huizen in Middelburg zijn er in allerlei vormen. Van appartementen in Klarenbeek, op chique in de historische binnenstad, tot rijtjeshuizen in Reijershove en flatwoningen in Griffioen. Daarnaast zijn er verschillende nieuwbouwprojecten, zoals in Rittenburg. Het meest actuele huizenaanbod van Middelburg staat op websites zoals Funda.nl. Bij Funda zijn veel makelaars aangesloten. De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Middelburg is 213.342 euro (bron: CBS, 2017).

Het Middelburgse leven

Middelburg is de provinciehoofdstad van Zeeland. Het is een plaats waar van alles te doen is, waar talloze onderwijsinstellingen en medische voorzieningen zijn en waar een groot winkelaanbod is. Daarnaast worden in Middelburg allerlei evenementen gehouden, zoals de Nachtmarkt. Ook zijn er diverse attracties, waarvan het Zeeuws Museum een van de bekendste is. Middelburg is tevens een studentenstad met een ROC en Hogeschool Zeeland binnen de stadsgrenzen.

De aankoopmakelaar helpt u aan een Middelburgse woning

Een aankoopmakelaar kan helpen zoeken naar een huis in Middelburg. Geef de tussenpersoon een zoekopdracht, waarna er een zoekprofiel wordt opgesteld. De aankoopmakelaar komt op uw zoekvraag terug als hij een paar geschikte woningen in Middelburg heeft gevonden. Daardoor beperkt u het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarnaast kan een aankoopmakelaar gerichte tips geven, omdat hij over je schouder meekijkt.

Middelburg-BinnenstadMiddelburg-wonen