gastblog makelaarsstickers

Als je je huis wil verkopen, is reclame maken belangrijk. Natuurlijk zet je je huis op websites zoals Funda. Toch kan het geen kwaad om je huis ook via de ouderwetse manier te promoten. Zet dus een bord in de tuin en plak stickers op je ramen om voorbijgaand verkeer er op te wijzen dat je je huis te koop hebt. Vergeet ook niet om je huis aantrekkelijk te maken voor kopers. Heb je veel achterstallig onderhoud? Of is je voortuin een oerwoud? Dan zal dat bepaalde mensen afschrikken. Dus zorg er voor dat je huis en tuin netjes zijn. Want die eerste indruk kun je nooit meer overdoen.

Promotiemateriaal via je makelaar

Heb je net als bij de aankoop van je nieuwe huis ook een makelaar ingeschakeld voor de verkoop van je huis? Dan zal deze veel van het promotiewerk voor je uit handen nemen en in de meeste gevallen ook het promotiemateriaal verzorgen. Vandaar dat het verstandig kan zijn om niet alleen een aankoopmakelaar in de arm te nemen, maar ook een verkoopmakelaar. Het kost je wel wat geld, maar je krijgt er ook wat voor terug. Bovendien kan de verkoopmakelaar de onderhandelingen met potentiële kopers voor je doen. Doe je alles toch liever zelf? Laat dan stickers en ander promotiemateriaal maken.

gastblog makelaarsstickers2

Welke stickers zijn het meest geschikt?

Er zijn heel veel verschillende soorten stickers. Raamstickers zijn het meest geschikt als je een huis wil verkopen. Naast raamstickers van gewoon vinyl heb je ook raamstickers van statisch vinyl. Het voordeel hiervan is dat dit type stickers met statische lading aan je raam plakt in plaats van lijm. Daardoor kun je de stickers gemakkelijk verwijderen en heb je geen last van lijmresten. Wel zo prettig.

Maak promotie op verschillende manieren

Promotiestickers zijn handig om aan een groter publiek kenbaar te maken dat je je huis te koop hebt. Deel ze uit in de buurt of vraag bij plaatselijke winkeliers en horecaondernemers of je je stickers bij hen neer mag leggen. Ook kun je je familie en vrienden inschakelen en vragen of zij de stickers in hun omgeving willen verspreiden. Vergeet daarnaast niet om via social media je huis te promoten. Hoe meer kanalen en middelen je gebruikt om je huis onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, hoe meer kans je hebt dat je huis snel verkocht wordt.