Huis kopen

Ben je op zoek naar een koophuis in Zuid-Holland, Brabant of Gelderland? Dan kun je in de huidige markt niet zonder een aankoopmakelaar. De huizenmarkt is vooral in de randstad zo overspannen dat huizen Funda vaak niet eens meer halen en al voor publicatie verkocht zijn. Vaak zijn deze huizen verkocht aan mensen die een aankoopmakelaar in de arm genomen hebben. Maar waarom zou je een aankoopmakelaar in de arm nemen? En al helemaal een lokale makelaar?

Aankoopmakelaar

Je wilt graag een huis kopen, maar het aanbod is klein. Je kunt dan overwegen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Deze makelaar kan jou wijzen op aanbod wat nog niet eens online staat. Zodat je niet meer achter het net vist. Een aankoopmakelaar heeft alle informatie over huizen die op de markt zijn. Hij zal ervoor zorgen dat je geen kat in de zak koopt. Daarnaast heeft de aankoopmakelaar informatie over de huizen die nog op de markt komen. Zo zit je eerste rang.

De aankoopmakelaar is in dienst van jou en van niemand anders. De aankoopmakelaar verdedigt dus jouw belangen en zal namens jou onderhandelen met de verkopende makelaar. Is er onderhoud nodig gaan het huis waar je een oogje op hebt, dan zal de aankoopmakelaar dit direct zien en meenemen in de onderhandelingen. Ook gebreken zoals een rottende fundering, schimmel in de muren, houtworm, versleten dak en ga zo maar door, zullen je met een aankoopmakelaar niet kunnen verrassen.

Makelaar Leerdam, Gorinchem en Werkendam

Het is dan ook aan te raden om een lokale makelaar, die tevens een aankoopmakelaar is, in de arm te nemen. Deze makelaar kan je naast informatie over het huis, ook informeren over de omgeving waar je gaat wonen.

Wanneer je in Werkendam op zoek bent naar een koopwoning en je begint zelf op Funda, dan zul je al snel zien dat het aanbod beperkt is. De makelaar Werkendam kent als geen ander de locale markt. Zo kan de makelaar je vertellen wat voor drop Werkendam is, welke voorzieningen het drop heeft en waar je rekening mee moet houden.

Ditzelfde geldt voor Leerdam. De huizenmarkt is hier minder overspannen. Toch is het inschakelen van een Makelaar Leerdam, die er voor zorgt dat je de beste aankoop doet, van groot belang. Tevens kan deze makelaar je alles uitleggen voor Leerdam, het dorp met stadse trekjes.

Tot slot zit de markt in Gorinchem zo als goed op slot. Hier zul je dan ook echt aan de slag moeten gaan met een Makelaar Gorinchem, want je komt er bijna niet meer tussen. Hij heeft de specifieke kennis over Gorinchem om jou te helpen. Woningmakelaardij is niet voor niets een specifiek vakgebied, waarvoor een aankoopmakelaar je kan adviseren.