aankoopmakelaar-Lelystad

 

Wilt u zich bij de aankoop van een huis in Lelystad laten begeleiden door een aankoopmakelaar? Dat kan in de stad bij zo’n 13 tussenpersonen. Deze aankoopmakelaars kennen de Lelystadse huizenmarkt. Dat heeft zo zijn voordelen. De tussenpersoon kijkt met u mee tijdens de bezichtiging, onderhandelt over de vraagprijs en helpt met het contract. Een aankoopmakelaar vraagt courtage, ook wel bemiddelingskosten genoemd. Dit is meestal een vast percentage van de verkoopprijs, maar niet altijd. Vraag daarom altijd een offerte op bij de aankoopmakelaar en maak bij het in zee gaan met een tussenpersoon duidelijke afspraken.

Wonen aan het IJsselmeer

Huizen in Lelystad, een stad aan het IJsselmeer, zijn er in allerlei vormen. Van appartementen in de binnenstad, op chique in het Villapark, tot rijtjeshuizen in de Schoener en flatwoningen aan de Parnassialaan. Daarnaast zijn er verschillende nieuwbouwprojecten, zoals in Warande. Het meest actuele huizenaanbod van Lelystad staat op websites zoals Funda.nl. Bij Funda zijn veel makelaars aangesloten. De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Lelystad is momenteel 187.695 euro (bron: CBS, 2017).

Het leven als Lelystedeling

Lelystad is de provinciehoofdstad van Flevoland. Het is een plaats waar van alles te doen is, waar talloze onderwijsinstellingen en medische voorzieningen zijn en waar een groot winkelaanbod is. Daarnaast worden in Lelystad allerlei evenementen gehouden, zoals de Nationale Oldtimerdag. Ook zijn er diverse attracties, waarvan de Bataviawerf een van de bekendste is. Lelystad is tevens een studentenstad met het ROC van Flevoland binnen de stadsgrenzen.

De aankoopmakelaar helpt u aan een huis in Lelystad

Een aankoopmakelaar kan helpen zoeken naar een huis in Lelystad. Geef de tussenpersoon een zoekopdracht, waarna er een zoekprofiel wordt opgesteld. De aankoopmakelaar komt op uw zoekvraag terug als hij een paar geschikte woningen in Lelystad heeft gevonden. Daardoor beperkt u het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarnaast kan een aankoopmakelaar gerichte tips geven, omdat hij over je schouder meekijkt.

Lelystad-wonenLelystad-haven