aankoopmakelaar-Leeuwarden

 

Wilt u zich bij de aankoop van een huis in Leeuwarden, of Ljouwert in het Fries, laten begeleiden door een aankoopmakelaar? Dat kan in de stad bij zo’n 8 tussenpersonen. Deze aankoopmakelaars kennen de Leeuwarder huizenmarkt. Dat heeft zo zijn voordelen. De tussenpersoon kijkt met u mee tijdens de bezichtiging, onderhandelt over de vraagprijs en helpt met het contract. Een aankoopmakelaar vraagt courtage, ook wel bemiddelingskosten genoemd. Dit is meestal een vast percentage van de verkoopprijs, maar niet altijd. Vraag daarom altijd een offerte op bij de aankoopmakelaar en maak bij het in zee gaan met een tussenpersoon duidelijke afspraken.

Wonen onder de Oldehove

Huizen in Leeuwarden, onder de historische Oldehove, zijn er in allerlei vormen. Van appartementen in de binnenstad, op chique in de Transvaalwijk, tot rijtjeshuizen in Aldlân en flatwoningen in Nijlân. Daarnaast zijn er verschillende nieuwbouwprojecten, zoals in Blitsaerd. Het meest actuele huizenaanbod van Leeuwarden staat op websites zoals Funda.nl. Bij Funda zijn veel makelaars aangesloten. De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Leeuwarden is momenteel 164.437 euro (bron: CBS, 2017).

Het Leeuwarder leven

Leeuwarden is de provinciehoofdstad van Friesland. Het is een plaats waar van alles te doen is, waar talloze onderwijsinstellingen en medische voorzieningen zijn en waar een groot winkelaanbod is. Daarnaast worden in Leeuwarden allerlei evenementen gehouden, zoals allerlei activiteiten in het WTC. Ook zijn er diverse musea, waarvan het Fries Museum een van de bekendste is. Leeuwarden is tevens een studentenstad met verschillende ROC’s en hogescholen binnen de stadsgrenzen.

De aankoopmakelaar helpt u aan een huis in Leeuwarden

Een aankoopmakelaar kan helpen zoeken naar een huis in Leeuwarden. Geef de tussenpersoon een zoekopdracht, waarna er een zoekprofiel wordt opgesteld. De aankoopmakelaar komt op uw zoekvraag terug als hij een paar geschikte woningen in Leeuwarden heeft gevonden. Daardoor beperkt u het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarnaast kan een aankoopmakelaar gerichte tips geven, omdat hij over je schouder meekijkt.

 

Leeuwarden-wonen.Leeuwarden-skyline