huis sleutel overhandigen

U wilt uw huis verkopen. Het liefst voor een goede prijs. Wellicht kunt u ervoor kiezen om het zelf te verkopen. Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Dit begrijpen wij heel goed. U bespaart behoorlijk veel aan courtage. Wanneer u er voor kiest om uw huis te verkopen zonder makelaar is het verstandig om goed voor te bereiden. U wilt natuurlijk de beste verkoopprijs voor uw huis. En daarnaast wilt u natuurlijk zoveel mogelijk geïnteresseerde bereiken. Maar hoe bereikt u zo’n groot publiek? Niet iedereen is geboren als een marketeer. Daarom verzorgen wij hieronder een enkele tips.

Hoe bepaalt u de juiste prijs?

Een goede marketeer weet wat hij moet vragen voor zijn woning. Maar wat is uw woning nou écht waard? Hiervoor is het oordeel van de makelaar een goed uitgangspunt. Taxaties worden gedaan door makelaars. Nodig bijvoorbeeld drie makelaars uit voor een intake. Zij geven vervolgens een schatting van de waarde. Pak het gemiddelde en u weet wat uw woning waard is.

Zorg voor een complete advertentie op Funda.

Voorheen was het mogelijk om voor een bepaald bedrag per maand uw huis op Funda te positioneren als TopHuis. U verscheen dan bovenaan de zoekresultaten met uw woning. Inmiddels wordt deze service niet meer aangeboden. De zoekresultaten worden nu gefilterd op basis van relevantie, kwaliteit en volledigheid. Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk informatie te geven over uw woning. Kijk eens of u een cameraman en editor kan inhuren om een professioneel video te schieten van uw huis. En laat ook iemand een mooi stukje tekst schrijven. Hiermee scoort u hoger in de zoekresultaten.

Zet uw woning op social media.

U kunt ervoor kiezen om uw woning op social media te tonen. Het kost u vrijwel niks. Let wel op dat uw privacy hiermee bijzonder klein wordt. Gezien uw naam en adres zijn gekoppeld aan uw huis weten mensen direct waar u woont.

Huis verkopen in Rosmalen

Een huis verkopen Rosmalen is niet gemakkelijk. Bij de verkoop van een woning gaat het om maatwerk. Iedere woning en elke situatie is immers anders. Als u uw huis wilt verkopen in Rosmalen dan heeft u kennis nodig van de lokale markt. Daarnaast moet uzelf de waarde bepalen en onderhandelingen voeren.

Vind u het toch fijner om samen met een deskundige uw huis te verkopen?

Als u uw woning wilt verkopen komt er heel wat bij kijken. En wij kunnen best voorstellen dat het teveel is voor een eenvoudige woningbezitter. Daarom raden wij het aan om terug te vallen op de expertise van een makelaar in Rosmalen. Bij een makelaar werkt een team van specialisten om uw huis op een unieke wijze te presenteren. Een goede makelaar kent de lokale markt en zal uw huis op de juiste manier presenteren waardoor het sneller verkocht zal worden.