schoonmaken

Viezigheid, niemand houdt er van. Toch gebeurt het sneller dan je denkt. Viezigheid bouwt op achter je kasten en kruipt langzaam naar de voorgrond. Ook van buiten krijg je met dit weer steeds meer viezigheid in je huis. In dit blog ga ik je proberen te helpen door je een aantal tips te geven tegen viezigheid in je huis.

Maak regelmatig schoon

Een van de allerbelangrijkste dingen bij het schoonmaken in je huis is het een regelmaat maken. Het gebeurt heel vaak dat je het een tijdje vergeet en dat de rommel zich opbouwt in huis. Hierdoor maak je het alleen maar meer schoonmaakwerk terwijl als je het bijhoudt het helemaal niet zoveel werk hoeft te zijn. Mijn tip aan jou is dus om je huis regelmatig schoon te maken. Hierdoor houd je de rommel klein en het werk dus ook klein.

Zorg voor de juiste spullen

Ook heel belangrijk is het hebben van de juiste spullen. Bij het gebruikmaken van de verkeerde spullen maak je eigenlijk niet veel schoon. Vaak verplaats je het stof alleen maar zodat het 15 minuten later weer terug is. Maak dus gebruik van de juiste spullen om echt goed schoon te maken. Hierdoor hoef je het dus ook vaker te doen. Je kan ook altijd een schoonmaakbedrijf in de buurt, schoonmaakbedrijf Nieuwegein, om hulp vragen.

Huur een schoonmaakbedrijf in

Mocht je nou zelf echt geen tijd hebben om je huis schoon te maken kan je altijd een schoonmaakbedrijf inhuren. Tegenwoordig heb je veel schoonmaakbedrijven voor particulieren die je graag helpen je huis weer brandschoon te krijgen. Het is belangrijk om een aantal afspraken te maken met de schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld wie voor de schoonmaakspullen zorgt en wat er precies allemaal schoongemaakt moet worden in het huis. Daarna hoef je niets meer te doen naast heerlijk te genieten van je opgeruimde huis.