bouw medewerker

U gaat verhuizen… Spannend! Het is verstandig eerst te bedenken, of u de verhuizing zelf wilt gaan doen of wilt uitbesteden. Dat laatste hoeft niet duur te zijn.Dat wordt vaak in eerste instantie wel gedacht. Ontvang geheel vrijblijvend offertes, van erkende verhuisbedrijven bij u in de omgeving. Via hulpbijverhuizen brengen wij u met deze kenners in contact. Ervaar het zelf.

Wat te regelen bij een verhuizing

Als u plannen hebt om te gaan verhuizen, kunt u alvast wat voorwerk doen. Dat scheelteen hoop stress en u bent beter voorbereid. Met hulp van een verhuisplanning,noteert u precies wat er moet gebeuren voordat u zover bent. Begin zo snel mogelijk met het opzeggen van uw huidige woning. Er moeten veel dingen geregeld worden betreffende de hypotheek en verzekeringen. Het gas, water en licht moet aangesloten worden in uw nieuwe woning en er kan begonnen worden aan de opruimwerkzaamheden. Zoals u wellicht zult merken, geven deze taken u veel werken kunt u wel wat hulp gebruiken. Nu is het dan ook echt tijd ons in te schakelen.

Laat de rest van de verhuizing volledig aan ons over

De verhuizers van hulpbijverhuizen, werken efficiënt en zorgvuldig. Uw inboedel komt netjes op de plek van bestemming aan, zonder enige schade. Door de ervaring van onze experts, kunt u dit dus gerust aan ons overlaten. Het scheelt u een hoop kosten, omdat u niets zelf hoeft aan te schaffen.

verhuisdozen

Ook voor bedrijven kan een zakelijke verhuizing interessant zijn

Tijd is geld, en kan dus niet te lang duren. Daarom gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Wij bespreken met u het plan van aanpak, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Geef daarin duidelijk uw wensen aan. De zakelijke verhuizing kan dan zo efficiënt mogelijk verlopen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!