Woonkamer

Denk je er wel eens aan om jouw huis een opfrisbeurt te geven? Of ben je van plan je nieuwe woning om te toveren tot een modern paleis? Dan zijn de meubelen van Meubella wellicht iets voor jou! Meubella is een winkel die moderne stijlen aanbiedt voor jouw interieur. Tevens bieden de producten van Meubella een luxe en prestigieuze uitstraling.

Complete kamers – Misty

Ben je dol op meubels die bij elkaar passen zodat jouw woning een eenzelfde uitstraling krijgt? Dan is het type interieur ‘Misty’ iets voor jou. Het meubelset is compleet voor de hele woonkamer en is gemaakt van eikenhout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout beschikt over een aantrekkelijke diepte effect wat het een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Zowel het TV meubel, de salontafel, de eettafel als het dressoir zijn allemaal van dezelfde look. De TV meubel heeft twee schappen om apparatuur in te plaatsen. De salontafel past netjes bij verschillende soorten hoekbanken. Het dressoir heeft twee praktische schuifdeuren om spullen achter op te bergen in de ruime schappen, en de eettafel biedt plaats voor 4-8 personen. Dus zeker handig als je een grote groep uitnodigt om mee te eten. De meubelen geven tevens een stoere uitstraling door het robuuste afgewerkte eikenhout.

Complete kamers – Monaco

Deze meubels zijn tevens voor de liefhebber van een moderne woonkamer. Dit set is ook op elkaar afgestemd en is gemaakt van sterk spaanplaat en eikenhout. De combinatie van zwart spaanplaat en eikenhout geeft een luxe en mooie contrastrijke uitstraling aan uw woning. Het design heeft een industriële touch en geeft meerwaarde aan je interieur. De deuren zijn greeploos en netjes afgewerkt met een natuurlijk houten uitstraling. Het dressoir is compact en praktisch afgewerkt met drie lades. De salontafel heeft een handige legplank om spullen onder op te kunnen bergen. Het tv-meubel is voorzien van een grote kast met vier mooie afgewerkte deuren. De eettafel heeft een handig uitschuifbaar stuk waardoor er meerdere personen bij je aan tafel kunnen meegenieten. Maximaal 4-8 personen. De meubelen beschikken allen over sterke poten. Dit interieur is voor de liefhebber van een luxe industriële uitstraling.

Complete kamers – Ruby

Geef je huis een ruimtelijk uiterlijk door te kiezen voor wit eikenhout. Wit is een kleur die ruimte creëert en past perfect in een moderne en landelijke interieur. Het stevige spaanplaat wat mooi wit is afgewerkt wordt gedragen op de witte eikenhouten ondersteuning. Dit set meubels match perfect als een eenheid. Het TV meubel beschikt over een open ruimte en een opberglade. Ook de salontafel beschikt over twee lades samen met een legplank. Het dressoir biedt genoeg ruimte om spullen in op te bergen omdat deze twee deuren en vier lades heeft. De eettafel van 140 cm kan verlengt worden tot 180 cm. Dit interieur geeft een mooie dromerige touch en straalt rust uit.

Woonwinkel Meubella

Meubella heeft talloze luxe meubels en complete sets. Voor meer informatie en bestellen kijk je bij de complete kamers van Meubella. Kortom, de meubelzaak die aan al uw wensen voldoet!