aankoopmakelaar-Den Bosch

 

Wilt u zich bij de aankoop van een huis in Den Bosch laten begeleiden door een aankoopmakelaar? Dat kan in de stad bij zo’n 6 tussenpersonen. Deze aankoopmakelaars kennen de Bossche huizenmarkt. Dat heeft zo zijn voordelen. De tussenpersoon kijkt met u mee tijdens de bezichtiging, onderhandelt over de vraagprijs en helpt met het contract. Een aankoopmakelaar vraagt courtage, ook wel bemiddelingskosten genoemd. Dit is meestal een vast percentage van de verkoopprijs, maar niet altijd. Vraag daarom altijd een offerte op bij de aankoopmakelaar en maak bij het in zee gaan met een tussenpersoon duidelijke afspraken.

Wonen in het hart van Brabant

Huizen in Den Bosch, in het hart van Brabant, zijn er in allerlei vormen. Van appartementen in De Hambaken, op chique in het stadscentrum, tot rijtjeshuizen in De Meerendonk en flatwoningen in Boschveld. Daarnaast zijn er verschillende nieuwbouwprojecten, zoals in Hervensche Park. Het meest actuele huizenaanbod van Den Bosch staat op websites zoals Funda.nl. Bij Funda zijn veel makelaars aangesloten. De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Den Bosch is momenteel 266.306 euro (bron: CBS, 2017).

Het leven in Den Bosch

Den Bosch is de provinciehoofdstad van Noord-Brabant. Het is een plaats waar van alles te doen is, waar talloze onderwijsinstellingen en medische voorzieningen zijn en waar een groot winkelaanbod is. Daarnaast worden in Den Bosch allerlei evenementen gehouden, zoals de jaarlijkse carnavalsoptocht. Ook zijn er diverse musea, waarvan het Noordbrabants Museum een van de bekendste is. Den Bosch is tevens een studentenstad met ROC’s en hogescholen binnen de stadsgrenzen.

De aankoopmakelaar helpt u aan een Bossche woning

Een aankoopmakelaar kan helpen zoeken naar een huis in Den Bosch. Geef de tussenpersoon een zoekopdracht, waarna er een zoekprofiel wordt opgesteld. De aankoopmakelaar komt op uw zoekvraag terug als hij een paar geschikte woningen in Den Bosch heeft gevonden. Daardoor beperkt u het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarnaast kan een aankoopmakelaar gerichte tips geven, omdat hij over je schouder meekijkt.

Den Bosch