Je hebt lang gezocht, veel onderhandeld, maar dan komt er een punt dat je eindelijk je nieuwe woning hebt. Dat is een fijn moment! Echter ben je er vaak nog niet, want in de meeste gevallen begint dan de fase voor het uitzoeken van de keuken, badkamer, alle meubelen en het klussen. Wij helpen je met een aantal tips voor de start van het vinden van de meubelen en de eerste spullen voor in je huis. Checklist spullen nieuwe woning Wanneer je jouw eigen woning hebt en op zoek gaat naar de meubelen en andere spullen om aan te schaffen dan is het belangrijk om bij de basisspullen te beginnen. Hiermee bedoelen we de spullen waar je in feite niet zonder kunt. Denk aan je bed en andere spullen in de slaapkamer. Ook een keuken heb je nodig om te koken, maar voor velen staat het bed op nummer 1. Op de grond kun je niet slapen, maar mocht het nodig zijn dan is eten altijd nog tijdelijk af te halen. Zaken voor in de slaapkamer zijn het bed, dekbed, kussen, lakens, gordijnen en een garderobekast. Na de slaapkamer kom je uit bij de badkamer, want je wilt na een werkdag natuurlijk wel kunnen genieten van een verfrissende douche. Spullen voor de badkamer zijn een douchegordijn, badmat, handdoeken, wisser en zaken zoals een houder voor de tandenborstel. Zodra de badkamer voor elkaar is ga je over op de keuken. Denk daarbij natuurlijk aan het bestek, borden en alle spullen die je nodig hebt om goed te koken. Om te relaxen ga je naar de woonkamer. Hier komen vaak een aantal prijzige voorwerpen op het lijstje. Denk aan de bank, de grote platte televisie aan de muur waar we Netflix op kijken, stoelen en een salontafel. In de woonkamer wil je natuurlijk ook mooie verlichting. Om een echte mooie stijl en sfeer te creëren vind je hier een overzicht met verschillende stijlen van lampen. Hier zijn ook genoeg lampen te vinden voor in de keuken, badkamer of slaapkamer. Vergeet niet dat verlichting ook bij de basisspullen horen. Tot slot kun je gaan kijken voor de spullen die je nodig hebt voor de gang. Denk aan een schoenenkast, mat voor de deur, kapstok, een kast en eventueel een spiegel. Heb je een tuin? Kijk dan wat je hier nodig hebt, zodat je tijdens de zomermaanden heerlijk buiten kunt zitten in jouw mooie nieuwe tuin.

Je hebt lang gezocht, veel onderhandeld, maar dan komt er een punt dat je eindelijk je nieuwe woning hebt. Dat is een fijn moment! Echter ben je er vaak nog niet, want in de meeste gevallen begint dan de fase voor het uitzoeken van de keuken, badkamer, alle meubelen en het klussen. Wij helpen je met een aantal tips voor de start van het vinden van de meubelen en de eerste spullen voor in je huis.

Checklist spullen nieuwe woning

Wanneer je jouw eigen woning hebt en op zoek gaat naar de meubelen en andere spullen om aan te schaffen dan is het belangrijk om bij de basisspullen te beginnen. Hiermee bedoelen we de spullen waar je in feite niet zonder kunt. Denk aan je bed en andere spullen in de slaapkamer. Ook een keuken heb je nodig om te koken, maar voor velen staat het bed op nummer 1. Op de grond kun je niet slapen, maar mocht het nodig zijn dan is eten altijd nog tijdelijk af te halen. Zaken voor in de slaapkamer zijn het bed, dekbed, kussen, lakens, gordijnen en een garderobekast.

Na de slaapkamer kom je uit bij de badkamer, want je wilt na een werkdag natuurlijk wel kunnen genieten van een verfrissende douche. Spullen voor de badkamer zijn een douchegordijn, badmat, handdoeken, wisser en zaken zoals een houder voor de tandenborstel. Zodra de badkamer voor elkaar is ga je over op de keuken. Denk daarbij natuurlijk aan het bestek, borden en alle spullen die je nodig hebt om goed te koken.

Om te relaxen ga je naar de woonkamer. Hier komen vaak een aantal prijzige voorwerpen op het lijstje. Denk aan de bank, de grote platte televisie aan de muur waar we Netflix op kijken, stoelen en een salontafel. In de woonkamer wil je natuurlijk ook mooie verlichting. Om een echte mooie stijl en sfeer te creëren vind je hier een overzicht met verschillende stijlen van lampen. Hier zijn ook genoeg lampen te vinden voor in de keuken, badkamer of slaapkamer. Vergeet niet dat verlichting ook bij de basisspullen horen.

Tot slot kun je gaan kijken voor de spullen die je nodig hebt voor de gang. Denk aan een schoenenkast, mat voor de deur, kapstok, een kast en eventueel een spiegel. Heb je een tuin? Kijk dan wat je hier nodig hebt, zodat je tijdens de zomermaanden heerlijk buiten kunt zitten in jouw mooie nieuwe tuin.