aankoopmakelaar-Arnhem

Wilt u zich bij de aankoop van een huis in Arnhem laten begeleiden door een aankoopmakelaar? Dat kan in de stad bij zo’n 10 tussenpersonen. Deze aankoopmakelaars kennen de Arnhemse huizenmarkt. Dat heeft zo zijn voordelen. De tussenpersoon kijkt met u mee tijdens de bezichtiging, onderhandelt over de vraagprijs en helpt met het contract. Een aankoopmakelaar vraagt courtage, ook wel bemiddelingskosten genoemd. Dit is meestal een vast percentage van de verkoopprijs, maar niet altijd. Vraag daarom altijd een offerte op bij de aankoopmakelaar en maak bij het in zee gaan met een tussenpersoon duidelijke afspraken.

Wonen langs de Rijn

Huizen in Arnhem zijn er in allerlei vormen. Van appartementen in de binnenstad, op chique in Sonsbeek, tot rijtjeshuizen in Klarendal en flatwoningen in Presikhaaf. Daarnaast zijn er verschillende nieuwbouwprojecten, zoals op Zuydereiland. Het meest actuele huizenaanbod van Arnhem staat op websites zoals Funda.nl. Bij Funda zijn veel makelaars aangesloten. De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Arnhem is momenteel 205.816 euro (bron: CBS, 2017).

Leven in de Gelderse provinciehoofdstad

Arnhem is de provinciehoofdstad van Gelderland. Het is een plaats waar van alles te doen is, waar talloze onderwijsinstellingen en medische voorzieningen zijn en waar een groot winkelaanbod is. Daarnaast worden in Assen allerlei evenementen gehouden, zoals de Airborne Herdenking. Ook zijn er diverse attracties, waarvan Burgers Zoo een van de bekendste is. Arnhem is tevens een studentenstad met verschillende ROC’s en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) binnen de stadsgrenzen.

De aankoopmakelaar helpt u aan een woning in Arnhem

Een aankoopmakelaar kan helpen zoeken naar een huis in Arnhem. Geef de tussenpersoon een zoekopdracht, waarna er een zoekprofiel wordt opgesteld. De aankoopmakelaar komt op uw zoekvraag terug als hij een paar geschikte woningen in Arnhem heeft gevonden. Daardoor beperkt u het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarnaast kan een aankoopmakelaar gerichte tips geven, omdat hij over je schouder meekijkt.