aankoopmakelaar

Onze woonkamer, de plek waar we een groot deel van ons leven doorbrengen. Wist jij dat we gemiddeld zo’n 4 uur per dag in onze woonkamer doorbrengen? Dat is natuurlijk ook niet zo heel vreemd, aangezien we vaak ’s avonds heerlijk ontspannen na een dag werken op de bank zitten met onze favoriete serie of film. Dan is het wel zo fijn dan ons huis ook gezellig is. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we speciaal voor jou 3 must haves verzameld die van jouw huis een echt thuis maken.

  1. Ornamenten

Ornamenten zijn de manier om op een relatief eenvoudige wijze je interieur een echte boost te geven. Doordat ornamenten een echte eyecatcher zijn, kun je met weinig moeite een grote verandering veroorzaken. Door het toevoegen van een ornament op voet op bijvoorbeeld je dressoir, zorg jij ervoor dat je dressoir een compleet nieuwe look en feel krijgt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gouden ornament op je zwarte televisiekast. Door de kleuren zwart en goud met elkaar te combineren creëer jij een rustig en chique effect in jouw woonkamer.

  1. Kussens

Een huis zonder kussens, dat kan natuurlijk niet. Heb jij een te gekke bank, maar ben je deze inmiddels toch een beetje zat aan het worden? Dan hoeft dit niet persé te betekenen dat je direct een nieuwe bank hoeft aan te schaffen. Door je bank op te fleuren met een paar prachtige sierkussens, geef jij je bank een complete nieuwe look. Op deze manier is jouw bank weer als nieuw en kun je nog jaren genieten van je bank. Door te combineren met verschillende kussens, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus ga aan de slag met sierkussen en maak van je saaie bank een echte eyecatcher in je woonkamer.

  1. Vloerkleed

Een vloerkleed zorgt voor warme, niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Door het toevoegen van een vloerkleed onder bijvoorbeeld je bank en bijzettafel geef jij deze ruimte een echt eigen identiteit. Kies je voor een hoogpolig tapijt of heeft een koeienkleed meer je voorkeur? Een ander voordeel aan het gebruik van een vloerkleed in je kamer is, is dat het zorgt voor een stuk afscheiding van de verschillende ruimtes in je huis. Zo kun je zowel je huis gezellig maken met aanvullende woonaccessoires en een stukje extra warmte en sfeer, maar zorg jij er ook voor, dat de woonkamer een opzichzelfstaande ruimte wordt zonder hier een fysieke afscheiding in te maken.